Dejtboxen

9 Omdömen
Om Dejtboxen

Dejtboxen är en ny tjänst som riktar sig till paret som vill uppleva spännande dejter tillsammans. Innehållet är allt ifrån romantisk massage till en glassdejt till en fotoutmaning.

RABATT! Ange rabattkoden ALLABOXAR i kassan så får du FRI FRAKT på din första beställning. Gäller till och med 30 april 2019.

Beställ Dejtboxen idag!

Pris 199 kr exkl frakt. Antal boxar om året 12 boxar per år

Omdömen

2018-06-11
Anders
Min sambo överraskade mig med en dejtbox för ett tag sen. Vi hade jättekul och mysigt och nästa ligger här hemma och skall strax öppnas. Kan verkligen rekommendera denna boxen.
2018-06-08
Emma
Fruktansvärt tråkig box som mest kändes cringe och krystad. För andra typer av förhållanden kanske den fungerar bättre, men både jag och min sambo tyckte att det kändes jättelöjligt och inte genuint. Kul idé som tyvärr föll på utförandet.
2018-03-09
Axel
Dejtboxen var tyvärr under all kritik! Vi förväntade oss något sött och gulligt där man kunde få en trevlig dag/kväll med sin partner men det enda som kom med lådan var ett brädspel som var extremt sexuellt och osmakligt! Tyvärr inte det innehållet man marknadsför utåt!
2016-10-27
Malin
Vilken rolig idé! Överraskade min man med förra månadens spelbox och vi vill absolut fortsätta beställa, det ger verkligen guldkant på vardagen :)
2016-10-24
Michaela Lindh
Vi har varit tillsammans i drygt ett halvår jag och min pojkvän och bara om två veckor blir vi sambos. Allt går väldigt snabbt och för att hålla glöden vid liv har vi provat att prenumerera på Dejtboxen. En riktig investering som vi båda rekommenderar, vem uppskattar inte en massage mitt i veckan som man slipper be om? ;)
2016-10-23
Ida Sandholm
Jag fick en dejtboxen- prenumeration av min underbara sambo till födelsedagspresent. Det bästa med dejtboxen är att det är en gemensam sak som vi båda ser fram emot varje månad, och alltid då den kommer känns det lika pirrigt. Jag är bombsäker att denna box utgör det lilla extra som så lätt kan glömmas bort! Hundra tummar upp!
2016-10-21
Paulina Vastamäki
I en vardag full av jobb, träning och annat vi ska hinna med var Dejtboxen nyckeln till vår gemensamma tid. När boxen kommer är vi superspända på vad månadens dejt ska ge oss. Det har varit superbra att någon annan bestämt vad vi ska hitta på och göra med vår gemensamma egentid. Innehållet i boxen har varit superroligt varje gång och är alltid en rolig överraskning :) Jag och min sambo rekommenderar Dejtboxen varmt!
2016-10-19
Johanna Jansson
Mycket fint gjord Box, var väldigt spännande och mysigt att öppna den ihop. Vi älskar spel så tyckte temat denna månad var perfekt! Och var en perfekt första Box för oss att komma igång.
2016-10-19
Helen
Riktigt spännande, även fast jag och sambon bor tillsammans och har varit tillsammans i 3 år så fick vi fjärilar i magen!

Recensera Dejtboxen

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10